TILBEREDNINGSTID: CA. 10 MIN.

KOGE/STEGE TID: CA. 10 MIN. + 5 MIN GRILL V/225 G

ANTAL PERSONER: 2 Personer

RÅVARER: 2 TYKKE SKIVER TORSK
SALT OG HVID PEBER
3 SPSK. SMØR
2 CITRONER
2 STORE TOMATER

OPSKRIFT: Bind et stykke snor om torskeskiverne så de holder faconen under stegning. Gnid dem med salt og peber.
Steg skiverne på den ene side i 1 spsk smør ved jævn varme, så de bliver næsten gennemstegte.
Læg dem herefter i et ildfast fad med den rå side opad og læg overskårne tomater ved. Drys med salt og peber på tomaterne og dryp både fisk og tomater med 2 spsk smeltet smør og saft af 1 citron.
Sæt fadet under grill i 15 min.


TIPS: Serveres direkte fra ovnen, garneret med kvarte citroner og dild. Serveres m/kogte kartofler eller kartoffelmos.

© Copyright Bromseklubben