TILBEREDNINGSTID:10 MIN
KOGE/STEGE TID:
30 MIN V/ 200GR
ANTAL PERSONER:
2-4 PERSONER
RÅVARER:
400 GR. FISKEFILET
2 SPSK. CITRONSAFT, 100. GRAM REJER. SALT & PEBER
SOVS:
3 SPSK. MEL
2½ DL. FLØDE 13
1 DS ASPARGESSNITTER (300 GR)
1 TSK SALT
LIDT HVID PEBER
OPSKRIFT:
Fisken foldes 1 gang og lægges i et
fad. Dryppes med citronsaft og drysses med salt og peber.
Rejerne fordeles over fisken. Mel, fløde, aspargesvand
piskes sammen i en gryde og koges igennem. Tilsæt asparges
og smag sovsen til med salt og peber. Fordel sovsen over
fisken og drys med rasp.
Sættes i ovnen ca. 30 min. ved 200 gr.
TIPS:
Serveres med små pillekartofler med persille.
|