TILBEREDNINGSTID:10 MIN

KOGE/STEGE TID: 30 MIN V/ 200GR

ANTAL PERSONER: 2-4 PERSONER

RÅVARER: 400 GR. FISKEFILET
2 SPSK. CITRONSAFT, 100. GRAM REJER. SALT & PEBER

SOVS:
3 SPSK. MEL
2½ DL. FLØDE 13
1 DS ASPARGESSNITTER (300 GR)
1 TSK SALT
LIDT HVID PEBER

OPSKRIFT: Fisken foldes 1 gang og lægges i et fad. Dryppes med citronsaft og drysses med salt og peber. Rejerne fordeles over fisken. Mel, fløde, aspargesvand piskes sammen i en gryde og koges igennem. Tilsæt asparges og smag sovsen til med salt og peber. Fordel sovsen over fisken og drys med rasp.
Sættes i ovnen ca. 30 min. ved 200 gr.

TIPS:
Serveres med små pillekartofler med persille.

 

© Copyright Bromseklubben