|
TILBEREDNINGSTID:
15 MIN.
KOGE/STEGE TID:
30 MIN. I FORVARMET OVN
V/200 GR.
ANTAL PERSONER:
4 Personer
RÅVARER:
3/4 TIL 1 KG. TORSKEFILETER SKÅRET I
TERN
KARRY
TOMATKETCHUP
4 LØG
SALT OG PEBER
1/4 l. PISKEFLØDE
1 1/2 DL. MÆLK
MEL
OPSKRIFT:
Torskefileterne skæres i tern 2-3x2-3
cm. De vendes i mel blandet med karry, salt og peber.
De pillede løg skæres i meget tynde løgringe og lægges i et
smurt ovnfast fad i lag, skiftevis med fisk og løg (2 lag af
hver)
Piskefløden og mælken blandes og hældes ved. Ovenpå lægges et
tyndt lag tomatketchup.
Retten sættes i en forvarmet ovn på 200 gr. i 30 min.
TIPS:
Serveres med kartofler drysset med persille,
og lyn svitsede porrer/gulerødder skåret i tynde ringe/stave.
|
|