TILBEREDNINGSTID:
15 MIN
KOGE/STEGE TID:
20-25 MIN.
ANTAL PERSONER:
4 PERSONER
RÅVARER:
1 KG KARTOFLER
½ KG TORSKEFILET
½ KG LØG
REVET OST
SOVS 1 TOMAT ALA PIZZA
SOVS 2 KARRY/CHILI
SOVS 3 FISKESOVS AF STÆRK FISKEFOND
OPSKRIFT:
Kartoflerne skrælles og skæres i
skiver. De skal forkoges i 10 min. i letsaltet vand. Løggene
skrælles og skæres i skiver. Fisken skæres i tern.
Kartofler og løg blandes og lægges i bradepanden og
fiskestykkerne fordeles.
Det hele overhældes med en god flødesovs efter eget valg
så smagen kan tilpasses ens ønsker.
Der sluttes af med revet ost på toppen.
TIPS:
Server retten i fadet med sprød flutes
©
Copyright Bromseklubben |