TILBEREDNINGSTID: 15 MIN

KOGE/STEGE TID: 20-25 MIN.

ANTAL PERSONER: 4 PERSONER

RÅVARER: 1 KG KARTOFLER
½ KG TORSKEFILET
½ KG LØG
REVET OST

SOVS 1  TOMAT ALA PIZZA
SOVS 2  KARRY/CHILI
SOVS 3  FISKESOVS AF STÆRK FISKEFOND

OPSKRIFT: Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. De skal forkoges i 10 min. i letsaltet vand. Løggene skrælles og skæres i skiver. Fisken skæres i tern.
Kartofler og løg blandes og lægges i bradepanden og fiskestykkerne fordeles.
Det hele overhældes med en god flødesovs efter eget valg  så smagen kan tilpasses ens ønsker.
Der sluttes af med revet ost på toppen.

TIPS: Server retten i fadet med sprød flutes

© Copyright Bromseklubben